Winkelwagen
 

UONO maakt armbanden voor mannen die zelfexpressie en schoonheid een geheel eigen vorm geven. Voor mannen die zoeken naar krachtige, mooie items die hun stijl versterken, maar niet alle aandacht opeisen. Voor mannen die nieuwsgierig zijn en behoefte hebben aan onafhankelijkheid en autonomie. Voor mannen die hun eigen stijl willen promoten in plaats van een merk. Voor mannen die de trends volgen maar geen meelopers zijn. Voor mannen die hun vrijheid en individualiteit vieren.

De armbanden van UONO ontstaan vanuit de techniek en zijn geïnspireerd door de natuur. De kracht van elke armband zit hem in het creatieve en herkenbare design, unieke, innovatieve sluitingen in combinatie met eerlijke materialen en vernieuwende kleuren. Iedere armband bestaat uit een conventioneel systeem in een vernieuwde uitvoering die versterkt wordt door het spanningsveld tussen de materialen. De armbanden zijn niet alleen ontworpen maar ook geëngineerd.

Waar de techniek de leidraad is voor de werking en sluitingen, is de natuur de inspiratie voor de vormtaal. Complexe, langdurige en heftige processen in de natuur creëren vaak serene, harmonieuze constructies en vormen. Water vormt rotsen, wind vormt duinen en vuur vormt en kleurt hout. Vormen die een logisch gevolg zijn van de processen die erachter zitten; schoonheid door logica. Met dit proces als inspiratie voor de designs ontstaat een vormtaal die clean, harmonieus en in evenwicht is. Geen onnodige extra franje, maar styling die logisch en natuurlijk oogt. Door de twee tijdloze uitgangpunten van techniek en natuur, staat UONO boven trends en zal het in staat zijn zich continu te vernieuwen zonder van stijl of uitgangspunt te moeten veranderen.

De armbanden van UONO zijn zo robuust, stabiel en onvergankelijk als de individualiteit van de drager. Om de kwaliteit te waarborgen worden alle banden volledig in Nederland gemaakt. De metalen met de beste legeringen worden in Nederland gegoten en afgewerkt. Het leer komt van Europese en zelfs Nederlandse koeien, wordt plantaardig gelooid en wordt in Nederland aan de metalen delen bevestigd.

UONO is de combinatie van techniek en harmonieuze vormen: een sieraad dat mannen hun individualiteit op een kwalitatieve, onderscheidende en eigen manier laat uiten. UONO staat los van trends en stijlen. De stijl van UONO is in the eye of the beholder. De armbanden versterken de individualiteit van de drager in plaats van iets op te leggen.

 

UONO - Be You  

 

Lees hier meer over de materialen die we gebruiken voor onze armbanden.

 


  UONO • Tolstraat 186hs • 1074 VN • Amsterdam 
KvK 69214468 • BTW NL857786167B01